Nu is de zoekmachine optimalisatie  (SEO) strategie vooral dit: * Voeg artikelen toe met backlinks naar uw domein* Registreer forum profielen* Post op relevante forums en message boards, gebruik trefwoorden voor ankerteksten* Reageer op domeinen in uw omgeving* Bouw SEO pagina’s* Zorg ervoor dat u sociale bladwijzers naar uw hoofdsite verwijst* Plaats uw site in directories (relevante categorieën) Kijk voorbij het bouwen van duizenden alleen maar backlinks in internet marketing wereld, moet u ervoor zorgen dat uw on page site optimalisatie is ontwikkeld, evenals uw SEO inhoud. Ik zou aanraden dat u zich veel meer richten op het schrijven van uw site in de eerste paar maanden dan spammen uit slechte backlinks. Dit zal uiteindelijk uitbetalen en houd uw sites autoriteit voor vele jaren, als je in voor een lange termijn investering dit kan lonen. De WordPress add-on die ik kan integreren in uw inspanningen zijn: * All in one SEO – geweldige algemene HTML tag editor en keyword verbeteraar voor WordPress thema’s* SEOPressor – uitstekend all around programma met vele hulpprogramma’s en programma’s voor SEO. Je kan ook bij Online marketing bureaus vragen naar SEO. Meestal leveren zij ook deze online marketing dienst en zo kan je dus hulp vragen, of het laten uitvoeren door een online marketing bureau.

online-infinity.nl